Stejarii collection 1
Logo stejarii collection en white

Contact
+40 755 128 129
office@stejarii.ro

Adresa:
Soseaua Jandarmeriei numarul 14 sector 1, Bucuresti

VEZI SITE

Stejarii Collection

Stejarii Collection este un proiect dezvoltat de Tiriac Imobiliare, ce reuneste 10 sectiuni cu acces individual, gazduind 198 de apartamente menite sa devina locuinte premium, apartamente cu 2 pana la 5 camere si penthouse-uri, cu o suprafata cuprinsa intre 95 si 700 mp.

Sentimentul de spatiu este amplificat de locatia unica, in mijlocul padurii Baneasa, care ofera peisaje naturale si o priveliste extraordinara.

Rezidentii nostri au posibilitatea de a-si mobila resedinta alegand oferte din cataloagele de top ale brandurilor de lux. Furnizorii va vor ajuta sa transformati apartamentul inchiriat in locuinta de vis. Bucatariile sunt complet mobilate si echipate cu aparate electronice de inalta calitate, facand parte din gama tehnologiei de varf.

Facilitati incomparabile, cum ar fi aerul conditionat centralizat si incalzirea prin pardoseala, creeaza cel mai confortabil mediu, toate la un consum redus de energie.

Rezidentii din Stejarii Collection se bucura de ferestrele generoase ale apartamentelor si designul acestora la nivel de arta, care ofera acces la lumina si vedere panoramica catre padure, cu un unghi de 270 de grade. Locuitorii beneficiaza de un sentiment fantastic de spatiu, avand la dispozitie un aport cu 60% mai multa lumina naturala. Gradinile botanice exclusiviste impreuna cu izvoarele de apa vor contribui la linistea si starea de bine a rezidentilor din Stejarii Collection.

Complexul asigura discretie completa de la sosire si pana la iesirea din complex datorita parcarii exclusiv subterane, care asigura astfel intimitatea si securitatea rezidentilor.

Aleile destinate exclusiv accesului pietonal ofera un mediu mai calm, mai sigur si in acelasi timp calitatea sporita a aerului pentru rezidentii nostri.

Pozitia sa ofera acces urban excelent si proximitate fata de facilitati, precum: centre comerciale, centre de educatie si de sanatate. Acces rapid catre centrul orasului Bucuresti in 20 minute de mers cu masina, in timp ce Aeroportul International Henri Coanda se afla la cel mult 10 minute distanta.

Deoarece prima noastra prioritate este cresterea starii de bine a celor ce isi petrec cea mai pretioasa resursa – timpul – in ansamblul nostru rezidential si protejarea resurselor naturale din jurul nostru, criteriile BREEAM au fost ghidul nostru pentru o abordare durabila, de la faza de proiectare pana la etapa de constructie.

Certificarea BREEAM Excellent reprezinta confirmarea puternica a masurilor strategice implementate pentru reducerea emisiilor de carbon, durabilitatea si calitatea proiectului, optimizarea utilizarii de energie si apa, reducerea poluarii, toate in scopul bunastarii locuitorilor din complexul rezidential Stejarii Collection. Fiecare element din Stejarii Collection determina intreaga noastra responsabilitate pentru bunastarea si linistea rezidentilor, oferind in acelasi timp de doua ori mai multe zone verzi in comparatie cu reperul Stejarii.

Toate cele 437 de locuri de parcare sunt situate exclusiv in spatiul subteran, incluzand statii de incarcare rapida pentru autovehiculele electrice. Proprietatea noastră este dotată cu rampe de acces pentru utilizatorii de scaune cu rotile și cărucioare pentru copii.