Stejarii 2
Stejarii

Contact
+40 755 128 129
office@stejarii.ro

Adresa:
Soseaua Jandarmeriei numarul 14 sector 1, Bucuresti

VEZI SITE

Stejarii Clubul Rezidential

Stejarii Clubul Rezidential este un proiect rezidential care ofera 285 apartamente de lux de inchiriat in nordul Bucurestiului. Inconjurat de o padure de stejari protejata de 200 hectare, complexul este unul dintre cele mai de succes proiecte din Bucuresti.

Stejarii Clubul Rezidential este un proiect dezvoltat de Tiriac Imobiliare, unul dintre cei mai puternici dezvoltatori de proiecte imobiliare din Romania. Complexul este localizat in nordul Capitalei, o zona de top recunoscuta pentru atractivitatea sa (in vecinatatea celor doua aeroporturi – Baneasa si Otopeni – si a zonei comerciale Baneasa), in mijlocul unei paduri de stejari de 200 de hectare.
 
Apartamentele vin la pachet cu o serie de facilitati si servicii unice pe piata imobiliara din Romania si din Europa de Est. Oaspetii Stejarii Clubul Rezidential au acces gratuit la servicii de concierge specifice unui resort de lux prin intermediul carora pot beneficia de rezervari de avion, programari de orice tip, room-service, comenzi de aranjamente florale sau servicii de baby sitting.

Apartamentele din Stejarii Clubul Rezidential au intre 1 si 6 camere cu vedere spre gradini spectaculoase, fiind disponibile doar pentru inchiriat. Spatiile generoase, ferestrele luminoase si accesul gratuit la servicii exclusiviste asigura confortul unui resort de lux.

  • Program showroom:
  • Luni-Vineri: 10:00 - 20:00