Vedere de sus
Residenz

Contact
+40 21 4312 150
office@residenz.ro

Adresa:
Soseaua Banatului numarul 14, Chitila

website

Residenz Cartierul German

Residenz Cartierul German este un proiect imobiliar dezvoltat de Tiriac Imobiliare si de compania germana LBBW Immobilien. Proiectul a fost dezvoltat in 4 faze si cuprinde 48 de cladiri distribuite pe o suprafata de teren de 68.230 mp din care 41% spatii verzi.

Ansamblul rezidential Residenz Cartierul German este situat in nord-vestul Bucurestiului, in orasul Chitila, pe soseaua Banatului, 14, nu departe de capitala. Aceasta zona are acces la 4 linii de autobuze care fac legatura cu Bucurestiul.

Aici te asteapta sute de locuri de parcare subterane si exterioare, spatii de depozitare situate la subsol, dar si doua gradinite private cu after school, agentii bancare, salon de infrumusetare, cabinet notarial, discount-market, piata agro-alimentara, cabinet stomatologic, pub, loc de joaca pentru copii, sala de fitness, teren de sport si multe altele. Iar parcul dendrologic Chitila este la 2 minute distanta.

Cartierul include 48 de clădiri cu 489 de unități locative, compuse din garsoniere, apartamente cu 2, 3 și 4 camere, cu suprafete ce variaza intre 97 si 186 mp.

Residenz Cartierul German se afla la 27 de minute de centrul Capitalei! Am testat cat stai in trafic, intr-o zi aglomerata si ploiasa. Convinge-te AICI 
Lbbwimmo1 204x53