Tiriac tower live at the office
Logo widget

Contact
Telefon: (+4021) 4312150
contact@tiriacimobiliare.ro

Adresa:
Soseaua Nordului 24 – 26 Sectorul 1, Bucuresti

Ţiriac Tower lansează proiectul "Work from home. Experience at the office."

București, 26 mai 2022 – La câteva zile distanță de momentul lansării oficiale Țiriac Tower, divizia Țiriac Imobiliare, lansează un proiect dedicat locatarilor acestei clădiri, menit să încurajeze un stil de viață activ și social la birou. Proiectul are la bază organizarea unei serii constante de activități interactive, sociale, culturale și educaționale derulate în beneficiul angajaților companiilor locatare.


Poziționată în zona centrală a Bucureștiului și beneficiind de acces facil și rapid la o serie largă de obiective culturale și sociale, clădirea Țiriac Tower extinde pachetul de beneficii acordate chiriașilor săi prin implementarea unui sistem de activări și experiențe menite să restabilească un mod de viață activ la birou, interacțiunea socială și revigorarea unor obiceiuri sănătoase de departajare a timpului liber de cel dedicat activității la birou.

Seria de acțiuni include evenimente culturale, sociale, de petrecere a timpului alături de familie, experiențe legate de istoria Capitalei, dar și activități pentru ergonomia și buna colaborare la birou.

"După o lungă perioadă pandemică în care viața socială și colaborarea membrilor oricărei echipe a avut de suferit, viața personală și cea de birou s-au întrepătruns în modalități adesea nesănătoase, am considerat oportun să arătăm reversul posibilităților de care dispunem. Atât studiile, cât și semnalele trase de companiile partenere ne-au indicat necesitatea unor activități menite să resudeze colaborarea la nivel de echipă, să departajeze sănătos programul de muncă de timpul liber, să probeze oportunitățile vieții sociale. Iar Țiriac Tower reprezintă mediul ideal pentru acest proiect, integrând comunitatea în continuă creștere curentă a opt companii cu valori și interes activ către beneficiile angajaților acestora. Prin programul <<Don't work from home, Experience at the office>> extindem serviciile direct puse la dispoziția clienților noștri într-o manieră sustenabilă și pro-socială," a declarat Dana Petrea, Director de Marketing și Comunicare al Grupului Tiriac.

În prezent în clădirea Țiriac Tower își desfășoară activitatea peste 800 de angajați ai industriilor IT, farmaceutice, asigurări, imobiliare și servicii.

Amplasat în zona Piața Victoriei, la 200 de metri de sediul Guvernului, Țiriac Tower acoperă o suprafață totală construită de 30.969 metri pătrați, dintre care 16.364 mp de birouri moderne de clasa A închiriabile, dispuși pe 12 etaje și parter. Adițional spațiilor de lucru și comerciale, noua clădire oferă o zonă subterană cu 5 niveluri, 259 de locuri de parcare, multiple standuri pentru biciclete, dușuri și vestiare, stații de alimentare pentru mașinile electrice, precum și aproximativ 700 metri pătrați de terase verzi.