Img 8166
Logo widget

Contact
Telefon: (+4021) 4312150
contact@tiriacimobiliare.ro

Adresa:
Soseaua Nordului 24 – 26 Sectorul 1, Bucuresti

Tiriac Imobiliare

Tiriac Imobiliare, grup de companii ce activeaza in domeniul imobiliar, este parte a Tiriac Group. Creat in 1994 la initiativa domnului Ion Tiriac, Tiriac Group este unul dintre cele mai mari grupuri private romanesti, ale carui principale afaceri se deruleaza in patru domenii importante:
  • Import si distributie auto – prin cele trei companii importatoare si reteaua sa de distributie si service Tiriac Auto, Tiriac Group si-a asociat numele cu branduri de renume, cum ar fi Mercedes-Benz, Land Rover, Jaguar, Mitsubishi, Ford, Hyundai, Jeep, Chrysler si Dodge.
  • Servicii financiare si de leasing – prin Tiriac Leasing (specializata in leasing financiar) si Premium Leasing (specializata in leasing operational), Tiriac Group ofera solutii de finantare personalizate pentru toti cei care doresc sa achizitioneze masini, utilaje sau echipamente asociate.
  • Real-estate – prin Tiriac Imobiliare, Tiriac Group deruleaza cateva proiecte imobiliare importante, cum ar fi clubul rezidential Stejarii sau Residenz- Cartierul German.
  • Transport aerian de tip VIP charter – prin Tiriac Air, Tiriac Group ofera servicii de transport aerian VIP/ business charter sau consultanta de profil, pe domeniul aeronautic. Tiriac Air detine propria flota de aeronave si propriul terminal privat.
Tiriac Imobiliare, parte a Tiriac Group, este un grup de 29 de companii, prezent pe piata locala inca din 1994, ca dezvoltator si investitor in domeniul imobiliar. Tiriac Imobiliare a debutat pe piata de profil din Romania odata cu infiintarea Fergus Construct International, prima firma imobiliara apartinand Tiriac Group.

De-a lungul timpului, Tiriac Imobiliare a cunoscut o dezvoltare semnificativa datorata in primul rand diversitatii proiectelor imobiliare oferite pietei din Romania. Pentru viitor, Tiriac Imobiliare are in plan dezvoltarea mai multor proiecte imobiliare – de tip rezidential, comercial, cladiri de business sau showroom-uri auto multibrand, localizate in Bucuresti si marile orase din tara.
© 2023 - Tiriac Imobiliare.