Img 20191125 wa0007
Logo widget

Contact
Telefon: (+4021) 4312150
contact@tiriacimobiliare.ro

Adresa:
Soseaua Nordului 24 – 26 Sectorul 1, Bucuresti

Tiriac Imobiliare initiaza un proiect verde in Dumbravita

Vineri, 22 noiembrie 2019, ora 10 , Tiriac Imobiliare a demarat primul pas in realizarea unui parc  destinat atat comunitatii Comunei Dumbravita cat si timisorenilor. Noua zona verde va avea o suprafata de aproximativ 9.000 mp fiind amplasată pe strada Praga, in comuna Dumbravita. 

 Suprafata alocata pentru construirea acestui parc face parte dintr-un teren de 23 de hectare, cu PUZ aprobat, care prevede functiuni de tip rezidential, retail si comercial.

Continuand traditia companiei, pe o suprafata de aproximativ 9.000 mp, etapizat, se vor face amenajarile necesare viitorului parc in care vor fi plantati peste 1.300 de arbori - stejar, fag, tei, carpen sau mesteacan - intr-o imbinare armonioasa cu arbusti si plantele ornamentale mature.

O zona verde sustenabila, o amenajare pentru viitor!

Prima etapa a fost demarata in data de 22 noiembrie 2019 au fost plantati peste 650 de puieti de stejar rosu, arbori cu crestere rapida, rezistenti la vanturi puternice, ce vor asigura  bariera verde de protectie a parcului. Echipa Tiriac Imobiliare alaturi de voluntari, reprezentati ai Primariei locale si Sam’s Green , compania castigatoare a proiectului de design si amenajare, vor ’’Planta viitorul” in Dumbravita.

Va continua in primvara anului viitor cea de-a doua etapa a plantarilor de arbori, arbusti si inierbare urmata de lucrarile de amenajare a zonelor pietonale.

La Timisoara Tiriac Imobiliare amenajeaza un parc pentru un viitor verde, curat, pentru un viitor romanesc!