Stejarii collection 3
Logo widget

Contact
Telefon: (+4021) 4312150
contact@tiriacimobiliare.ro

Adresa:
Soseaua Nordului 24 – 26 Sectorul 1, Bucuresti

Stejarii Collection își deschide porțile pentru vizite: Clienții pot explora cel mai exclusivist proiect rezidențial marca Stejarii, începând din 16 iulie 2023

Țiriac Imobiliare anunță oficial lansarea disponibilității pentru vizitare a celui mai nou proiect rezidențial de lux: Stejarii Collection. Continuare a celebrului Stejarii Clubul Rezidențial, noul complex va putea fi accesat de clienții interesați de închirierea apartamentelor exclusiviste începând cu data de 16 iulie, pe bază de programare prealabilă.
Complexul Stejarii Collection pune la dispoziția viitorilor locatari 198 de apartamente cu 2 până la 5 camere și suprafețe cuprinse între 95 și 200 mp, oferind o experiență rezidențială unică în București.

Pe parcursul vizitei programate în avans clienții primesc informații detaliate despre conceptul Stejarii, prin intermediul unui tur personalizat și pot interacționa cu facilitățile de cel mai înalt nivel pe care le oferă apartamentele din cadrul Stejarii Collection.

Clienții au totodată ocazia să se familiarizeze, încă din momentul vizitei, cu numeroasele beneficii și privilegii dedicate pe care proiectul rezidențial le aduce în materie de locuit și stil de viață in inima pădurii Băneasa: siguranță și securitate 24/7, intimitate și discreție pentru locatari, acces prioritar în cadrul Stejarii Country Club aflat în proximitatea imediată a locuinței, spatii verzi extensive dispuse pe jumătate din suprafața complexului, acces terestru exclusiv pietonal, 437 de locuri de parcare subterane, servicii de tip concierge și multe altele.

Programările pot fi realizate online, la adresa: stejarii.ro/collection/ro/contact/.

Clubul rezidențial Stejarii a propus o nouă viziune asupra nevoilor exclusiviste ale clienților de top și a lansat în România conceptul închirierilor rezidențiale pe termen lung. Prin completarea produselor noastre cu proiectul Stejarii Collection facem un pas înainte pentru a ne menține poziția de lider la nivel de standarde rezidențiale pentru următoarele decenii. Mizăm încă o dată pe calitatea inegalabilă a construcției, asociată serviciilor proiectate, dezvoltate și implementate de cele mai mari agenții internaționale. Monitorizăm permanent nivelul de satisfacție a locatarilor noștri pentru a asigura standarde rezidențiale de cel mai înalt nivel. Stejarii nu este un simplu proiect imobiliar. Este locul în care îmi petrec la rândul meu șederile locale, complexul preferat în România și oaza unei comunități internaționale de top în București”, a declarat Ion Țiriac.

Cei care doresc să interacționeze în avans vizitei in locație cu proiectul Stejarii Collection, pot accesa online turul VR. Astfel, o serie de apartamente și împrejurimile acestora, amplasate în pădurea de stejari Băneasa din nordul capitalei, pot fi explorate de pe orice dispozitiv mobil sau de tip desktop.

Turul virtual 360˚ este accesibil pe pagina web Stejarii, în secțiunea dedicată: stejarii.ro/collection/vr/. Funcționalitatea oferă o interacțiune virtuală inedită cu 4 tipuri de apartamente ale noului proiect, cu finisajele de top, mobilierul de la cele mai apreciate branduri internaționale, sistemele high-tech de ultimă generație, vederea panoramică la 270 ° spre pădure a tuturor apartamentelor, dar și cu grădinile botanice și parcurile generoase parte a complexului Stejarii Collection, desfășurate pe 11.000 de metri pătrați.

Stejarii Collection dispune de o amplasare extraordinară în zona de nord a capitalei și oferă acces urban facil și proximitate față de cele mai mari centre comerciale și de business, aeroport, centre educaționale și medicale.

Proiectele rezidențiale marca Stejarii integrează o comunitate internațională exclusivistă, oferă siguranță, beneficiază de securitate 24/7 și o gamă de servicii de top care vin în completarea experienței oferite de poziționarea și facilitățile inovatoare ale complexului.