Stejarii collection
Logo widget

Contact
Telefon: (+4021) 4312150
contact@tiriacimobiliare.ro

Adresa:
Soseaua Nordului 24 – 26 Sectorul 1, Bucuresti

Lucrările pentru finalizarea stejarii collection au intrat în linie dreaptă

Pregătirile pentru lansarea celui mai nou proiect „build to rent” din portofoliul Țiriac Imobiliare, Stejarii Collection, sunt pe ultima sută de metri.

Noul complex rezidențial este situat în inima pădurii Băneasa și, odată cu finalizarea lucrărilor, va impune noi standarde de lux pe piața imobiliară din România. Stejarii Collection este extensia deja celebrului Stejarii Clubul Rezidențial si va fi dat în folosință în vara acestui an.

Stejarii Collection pune la dispoziția locatarilor toate facilitățile necesare pentru a avea parte de cele mai înalte standarde rezidențiale, confort de top, un mediu curat, intimitate, securitate și acces facil la servicii conexe, precum Stejarii Country Club aflat în vecinătatea imediată.

„Primordială pentru mine a fost, este și rămâne calitatea. Și doresc să le asigurăm tuturor celor care aleg să facă parte din comunitatea rezidențială Stejarii un loc care să le ofere acea stare unică de acasă, cu servicii de top. Investim în viitor, avem grijă la tot ceea ce ne înconjoară și alegem calitatea înainte de toate pentru produsele Grupului. Tocmai de aceea, Stejarii Collection a venit ca o continuare naturală a Clubului Rezidențial Stejarii. Am avut de depășit standardele înalte ale unui etalon rezidențial, de a fi mai buni decât noi înșine”, a declarat Ion Țiriac.

În aceeași manieră de operare lansată odată cu Stejarii Clubul Rezidențial, noul complex va oferi spre închiriere pe termen lung nu mai puțin de 198 de apartamente, ce pot fi personalizate de viitorii locatari, aceștia putând opta pentru elemente de mobilier de lux în funcție de nevoi și preferințe, din trendurile anului 2023. Apartamentele au configurații între 2 și 5 camere, dispunând de suprafețe începând de la 95 mp. Băile și bucătăriile sunt complet mobilate și echipate cu aparate electrocasnice de ultimă generație și tehnologie de vârf. De asemenea, apartamentele sunt dotate cu sisteme de aer condiționat centralizat și încălzire prin pardoseală, asigurând confort și consum redus de energie. Cele 437 de locuri de parcare dedicate rezidenților sunt dispuse strict în  subteran, pentru a răspunde exigențelor privind siguranța și intimitatea locatarilor în incintă și grija față de mediul înconjurător, zona supraterană deservind acces pietonal exclusiv.

Edificat pe amprenta anterioară a unei foste construcții și abordând un interes permanent pentru latura ecologică a dezvoltării Stejarii, Țiriac Imobiliare a adus un aport de 11.000 mp de vegetație din totalul de 24.000 mp alocați complexului Stejarii Collection. Locatarii noului complex rezidențial de lux vor avea la dispoziție nu doar pădurea de jur împrejur, cât și un procent de 46% din suprafața terenului acoperit cu vegetație. Stejarii Collection reprezintă astfel cea mai verde dezvoltare rezidențială de lux către închiriere pe care clienții o pot alege în România.

Gradul de ocupare al Stejarii Clubul Rezidențial rămâne în continuare la peste 94% din totalul de apartamente disponibile, grad pe care dezvoltatorul țintește să îl atingă de asemenea în cadrul noului proiect, Stejarii Collection, până la finalul anului viitor.