Tiriac tower
Logo widget

Contact
Telefon: (+4021) 4312150
contact@tiriacimobiliare.ro

Adresa:
Soseaua Nordului 24 – 26 Sectorul 1, Bucuresti

Cladirea de birouri Tiriac Tower a fost inaugurata

Tiriac Tower, proiectul de birouri dezvoltat de Tiriac Imobiliare in Piata Victoriei din Bucuresti, a fost inaugurat marti, 17 mai, in prezenta domnului Ion Tiriac, a partenerilor si invitatilor din domeniul business.

La data lansarii, cladirea de birouri a atins un grad de ocupare de 95%, locatia devenind astfel un pol central pentru jucatori importanti ai industriilor IT, farmaceutice, asigurari, imobiliare si servicii.

”Tiriac Tower este demn de orice alta constructie care se face in prezent in Europa sau in alt loc. Suntem in mijlocul Bucurestiului, ceea ce il face special. Cred ca prin calitate si solutii eficiente acest proiect se remarca in peisajul imobiliar local. Este o amprenta care tine de filozofia Grupului pe care l-am construit si directia in care vom continua investitiile viitoare. Avem alaturi parteneri si colaboratori care ne fac cinste, care ne-au ales din ratiuni de eficienta si standarde inalte”, a declarat Ion Tiriac in cadrul evenimentului de lansare.  

Tiriac Tower se remarca prin investitiile in zona verde, precum: locuri de parcare pentru biciclete, statii de alimentare destinate masinilor plug-in electrice/hybrid si terase verzi de aproximativ 700 metri patrati.

”Tiriac Tower este cladirea perfecta pentru companiile care isi doresc o locatie in centrul Bucurestiului, usor accesibila, dar mai ales optimizata din punct de vedere al eficientei si al consumurilor. Cladirea indeplineste cele mai exigente solicitari legate de siguranta mediului de lucru al chiriasilor, iar certificarile LEED Platinum si WELL confirma acest fapt. Tiriac Tower este o cladire verde, proiectata si dezvoltata la cele mai inalte standarde, alimentandu-se integral cu energie provenita din surse regenerabile”, a declarat Petru Vaduva, CEO Tiriac Group.

Tiriac Tower acopera o suprafata totala construita de 30.969 metri patrati, dintre care 16.364 mp de birouri moderne de clasa A inchiriabile, dispusi pe 12 etaje si parter. Aditional spatiilor de lucru si comerciale, cladirea ofera o zona subterana cu 5 niveluri si 259 de locuri de parcare.

Si pentru ca amintirile sa ramana vii, va invitam cu drag sa revedeti sumarul evenimentului, disponibil la acest link.